How It Works

01

Backup & Recovery

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.

02

Network Service

Podcasting operational change management inside of workflows to establish a framework. Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail. Keeping your eye on the ball while performing a deep dive on the start-up mentality to derive.

03

Stability Fixes

Collaboratively administrate empowered markets via plug-and-play networks. Dynamically procrastinate B2C users after installed base benefits. Dramatically visualize customer directed convergence.

04

System Administration

Collaboratively administrate empowered markets via plug-and-play networks. Dynamically procrastinate B2C users after installed base benefits. Dramatically visualize customer directed convergence.

05

Server Migration

Completely synergize resource taxing relationships via premier niche markets. Professionally cultivate one-to-one customer service with robust ideas. Dynamically innovate resource-leveling customer.

06

Technical Consultation

Objectively innovate empowered manufactured products whereas parallel platforms. Holisticly predominate extensible testing procedures for reliable supply chains.

searching of decisions

We Are Always At Your Beck And Call!

Integrates with leading platforms

Consumed through SOC3 compliant Safe Cloud

Organization cloud based solution

Read-only API access to security information

Gets data feeds through APIs

Qualys, Tenable, Rapid7, AWS, GCP, Azure, CrowdStrike, ServiceNow

Vrem să mulțumim partenerilor de la  Maguay, atât pentru un eveniment de succes cât și pentru implicarea în cadrul parteneriatului pe care îl dezvoltăm în ultimii ani. Pentru Hewlett Packard Enterprise, acest eveniment aduce prilejul de a prezenta ultimele noutăți disponibile în protofoliul HPE și aș menționa aici soluțiile Data & Cloud, Hiperconvergenta, Mission Critical, Wi Fi – Aruba. Toate aceste soluții de ultimă generație, au ca scop modernizarea și optimizarea infrastructurii și proceselor IT pentru toate companiile din România.

Radu Opriș
Managing Director, HPE România

Felicitări echipei partenerului nostru Maguay, pentru încă o ediție de succes a evenimentului pe care îl organizează anual, NTFD devenit de acum tradiție. Cu această ocazie am prezentat viziunea Oracle legată de platformele integrate Oracle de tip Engineered Systems, ce oferă înaltă performanță și disponibilitate la un cost scăzut prin extinderea capabilităților oferite: implementarea mai multor baze de date și aplicații, procesarea unui volum mai mare de date, acomodarea unui număr mai mare de utilizatori, consolidarea unui număr mai mare de workload-uri, procesarea unui număr mai mare de tranzacții și o putere sporită de analiză.

Ca exemplu, X9M ultima generație de Oracle Exadata continuă strategia noastră de a furniza clienților cea mai puternică, rapidă și disponibilă platformă de baze de date aducând o valoare excepțională clienților noștri, fiind disponibilă atât în Cloud cât și on-premise. […]

Florin Drăgănescu
Alliances & Channels Leader

Am păstrat tradiția de peste 10 ani și am participat din nou in 2022 la „No Time for Downtime” – un eveniment de referință în piața IT din Romania, care a avut și anul acesta, printre tematicile principale, securitatea infrastructurilor critice. Dacă în ultima perioadă tot mai multe soluții încep să integreze echipamente ce ajută la securizarea infrastructurii, Fortinet a dus acest aspect la nivelul următor, prin Fortinet Security Fabric – arhitectura care acoperă infrastructura organizației, integrând în cel mai armonios mod și produsele FortiSIEM, FortiSOAR, FortiEDR, alături de alte produse din zona Security Operations – soluții ce au fost acoperite atât la standul nostru, cât și în timpul prezentării.

Adrian Danciu
Adrian Danciu, Senior Regional Director, South Eastern Europe

Ne bucurăm că am putut lua parte la cea de-a 19-a ediție a evenimentului anual „No Time for Downtime”, deja de referință pentru piața de IT din România. A reprezentat un eveniment de anvergură în cadrul căruia au fost prezentate cele mai performanțe soluții pentru siguranța organizațiilor, la care au participat clienți din diverse sectoare de activitate, în număr mare, fapt care demonstrează încă o dată aprecierea pe care Maguay o plasează în rândul clienților și partenerilor. Avem convingerea că acest eveniment marchează un pas important în creșterea vizibilității portofoliului de produse şi soluţii Microsoft, iar împreună putem susține procesul de transformare digitală în România.

Adrian Marinescu
Partner Development Manager